Its Been A Long Day.

Assalamualaikum!

Rindu nak menaip sambil bercerita. Bila dah jadi mak-mak ni, cerita pon berkisar pasal anak je. Nak cerita pasal aku, takde yang best pon. 24/7 mingle-around with my kids. So, mestilah cerita pasal anak.

Anak-anak tengah membesar dan melasak. Memang letih dan stress kadang-kadang, siap bertukar hulk version women lagi ko hahaha!
Adatlah. Nanti anak dah besar rindu pulak moments diorang membesar.

Tapi seriously aku rindu dengan zaman belajar dulu, zaman outing dengan kawan-kawan. Sekarang masing-masing dah busy dengan kehidupan masing-masing. Nak jumpa memang susah. Sekadar tanya khabar sahaja. Itu pon macam takde benda nak diborakkan sangat. Yelah, dah lama tak jumpa, takde gosip dah hahaha!

Aku update blog ni guna app easyblog. Tengah nak diacover ni. Tak tahu lagi macamana nak masukkan gambar.
Doakan aku rajin mengodek dan mengupdate blog ok (macam mimpi je wkwkwk)

Ok bye!

No comments: